Najnowsze porady: Kuchnia

Znaleziono: 495
Porada id 7475 Ekskluzywna kuchnia - Projektować samemu czy poprosić projektanta
awilk | 2024-04-15
Projektowanie kuchni to fascynujące przedsięwzięcie, które pozwala na wyrażenie swojej kreatywności i stworzenie przestrzeni, która idealnie odpowiada naszym potrzebom i preferencjom. Kiedy aspirujemy do stworzenia ekskluzywnej kuchni, pojawia się pytanie: czy lepiej jest projektować ją samemu czy poprosić o pomoc profesjonalnego projektanta? Oto kilka rozważań na ten temat. czytaj »
Ciasto murzynek Wegańskie ciasto mech z owocami liofilizowanymi KRESTO
Fly_PR | 2024-03-26
Wegańskie, pyszne, pożywne i kolorowe! Ciasto mech – przepis na udany wielkanocny wypiek. Danie idealne również dla dzieci – obok owoców przemycicie w nim również szpinak, który w tym wydaniu z pewnością im posmakuje. Całość zdobią chrupiące owoce liofilizowane 100% owocu od KRESTO. Pycha! czytaj »
Risotto z kurczakiem i kurkami Risotto z cukinią i zielonym groszkiem
Fly_PR | 2024-03-26
Risotto z cukinią i zielonym groszkiem to kremowe, wiosenne danie pełne świeżości, koloru i smaku! Proste w przygotowaniu, łączy w sobie delikatny ryż arborio z soczystą cukinią i słodkim groszkiem, tworząc idealne połączenie na każdą okazję. czytaj »
Placuszki ryżowe na słodko
Fly_PR | 2024-02-27
Słodkie, aromatyczne i puszyste. Idealne, kiedy przychodzi chęć na słodkie co nieco. Placuszki ryżowe z dodatkiem bananów to pomysł na pyszne śniadanie czy popołudniową przekąskę. Smakują znakomicie zwłaszcza w towarzystwie owoców. czytaj »
Faszerowane bataty
Fly_PR | 2024-02-27
Bataty – znamy je, lubimy, cenimy za moc odżywczych wartości. Kiedy wszystko już było i wydaje się, że paleta pomysłów na przepisy z ich wykorzystaniem została wyczerpana pojawiają się w nowej odsłonie. Nadziewane komosą ryżową, szpinakiem, serem blue i orzechami pecan KRESTO nasycają, zaskakują smakiem i oczarowują kolorem. Po prostu trzeba spróbować! czytaj »
Dieta i odchudzanie Chrupki ryżowe
Fly_PR | 2024-01-30
Jeśli deser to najlepiej przygotowany w zaciszu własnej kuchni. Umożliwia to nie tylko weryfikację jakości składników, ale również dobrą zabawę, jeżeli w jego przygotowaniu wezmą udział również najmłodsi domownicy. Chrupki ryżowe pysznie smakują, są proste w przygotowaniu i świetnie sprawdzą się jako przekąska na każdą okazję! czytaj »
Garnek i gotowanie Chałwa pistacjowa
Fly_PR | 2024-01-22
W świecie słodkości istnieje prawdziwa perełka pochodząca z kuchni śródziemnomorskiej – chałwa. To prawdziwa rozkosz dla podniebienia idealna na przekąskę przy kawie czy rodzinne spotkania. Okraszona pistacjami KRESTO przełamuje konwencję i zaskakuje feerią smaków. Warto spróbować! czytaj »
Porada id 7290 Zdrowsze potrawy z frytkownicą SAF32 marki PRIME3
newss | 2023-12-07
W tym kompaktowym modelu można przyrządzić nie tylko frytki, ale także mięsa, ryby, warzywa, które będą posiłkiem dużo zdrowszym aniżeli ten przygotowywany na patelni w tradycyjny sposób. czytaj »
Porada id 7285 Trufle z makiem BackMit i pomarańczą
Fly_PR | 2023-12-04
Niby niewielkie, a takie pyszne! Makowe kuleczki z dodatkiem daktyli to niecodzienny deser i nietuzinkowa dekoracja stołu nie tylko od święta. Smacznego! czytaj »
Porada id 7262 Risotto dyniowe z orzechami nerkowca KRESTO
Fly_PR | 2023-11-22
Kremowy smak, maślana konsystencja i chrupkie wykończenie. Risotto dyniowe to sycąca odpowiedź na mroźne popołudnia oraz ochotę na rozgrzewający posiłek. To również opowieść o pięknej, złotej jesieni, do której warto dać się zaprosić. czytaj »
Znaleziono: 495