Komentarze do porady

Jak zrobić pierogi z kapustą i grzybami?

Iza_B | 2010-12-08 09:11

Każda porządna gospodyni domowa wie jak ulepić ciasto na pierogi. Są jednak osoby, które nie posiadają takiej lekkości w gotowaniu i każda przygotowywana potrawa wydaje się być dużym wyzwaniem. Dlatego warto korzystać z porad i wskazówek innych, by ta kuchnia stawała się coraz lepsza i bogatsza w sm czytaj »

Zostaw komentarz:


Znaleziono: 1
~asia | 2011-12-14 12:08
Nie rozumiem idei smazenia/duszenia wszystkiego oddzielnie... Podsmazamy cebule, dorzucamy ugotowane wczesniej grzyby a po chwili posiekana kapuste, zalewamy na oko woda, w ktorej gotowalismy grzyby (!) i dusimy wszystko az do odparowania wody. Proste i zapewniam, ze duzo lepsze.
Znaleziono: 1