Podobne porady

Aromatyczne gotowane pulpeciki z warzywami i pełnoziarnistą kaszą, bez jajka i bez bułki tartej - dla dzieci po 12 miesiącu.

mniam | 2017-09-24 23:18

Poniżej przepis na pulpeciki mięsne z warzywami i czosnkiem. Aromatyczne mięsne pulpeciki można przygotować jako pojedyncze porcje w formie większych pulpetów lub podzielić na malutkie kuleczki i serwować na obiad po kilka kuleczek na tzw. jeden kęs. czytaj »

Znaleziono: 370
Porada id 4853 Pierwsze kroki z pierwszą łyżeczką
mniam | 2016-03-07
W życiu każdego malucha przychodzi czas, kiedy samo mleko przestaje mu wystarczać, a zainteresowanie niezanymi smakami staje się coraz większe. Wprowadzanie nowych pokarmów wiąże się także z zaznajamianiem dziecka z nowymi sposobami podawania posiłków. czytaj »
Dieta i odchudzanie Chrupki ryżowe
Fly_PR | 2024-01-30
Jeśli deser to najlepiej przygotowany w zaciszu własnej kuchni. Umożliwia to nie tylko weryfikację jakości składników, ale również dobrą zabawę, jeżeli w jego przygotowaniu wezmą udział również najmłodsi domownicy. Chrupki ryżowe pysznie smakują, są proste w przygotowaniu i świetnie sprawdzą się jako przekąska na każdą okazję! czytaj »
Garnek i gotowanie Chałwa pistacjowa
Fly_PR | 2024-01-22
W świecie słodkości istnieje prawdziwa perełka pochodząca z kuchni śródziemnomorskiej – chałwa. To prawdziwa rozkosz dla podniebienia idealna na przekąskę przy kawie czy rodzinne spotkania. Okraszona pistacjami KRESTO przełamuje konwencję i zaskakuje feerią smaków. Warto spróbować! czytaj »
Porada id 7285 Trufle z makiem BackMit i pomarańczą
Fly_PR | 2023-12-04
Niby niewielkie, a takie pyszne! Makowe kuleczki z dodatkiem daktyli to niecodzienny deser i nietuzinkowa dekoracja stołu nie tylko od święta. Smacznego! czytaj »
Porada id 7262 Risotto dyniowe z orzechami nerkowca KRESTO
Fly_PR | 2023-11-22
Kremowy smak, maślana konsystencja i chrupkie wykończenie. Risotto dyniowe to sycąca odpowiedź na mroźne popołudnia oraz ochotę na rozgrzewający posiłek. To również opowieść o pięknej, złotej jesieni, do której warto dać się zaprosić. czytaj »
Sałatka z łososia Gazpacho z krewetkami i słonecznikiem
Fly_PR | 2023-10-16
Gazpacho to niezwykle popularne danie w kuchni hiszpańskiej, które wzbudza zachwyt swym aromatycznym smakiem. Polecamy szczególnie wersję z dodatkiem krewetek i słonecznika. Pycha! czytaj »
Bób Gnocchi z bobem i orzechami włoskimi w sosie śmietanowym
Fly_PR | 2023-10-03
Gnocchi z bobem i orzechami włoskimi w sosie śmietanowym to prawdziwa uczta dla miłośników kulinarnych eksperymentów. To połączenie włoskiej tradycji z nutą nowoczesności, które zachwyci nawet najbardziej wymagającego smakosza. czytaj »
spaghetti Makaron ryżowy z pesto z bazylii
Fly_PR | 2023-09-06
Pyszny, zdrowy i szybki lunch? Polecamy makaron ryżowy z pesto z bazylii. Swój obłędny smak zawdzięcza połączeniu świeżych ziół, dobrej jakości włoskiego sera i aromatycznych orzeszków pinii. Pycha! czytaj »
Porada id 7181 Małe dziecko a ogrzewanie podłogowe: Komfort i bezpieczeństwo idą w parze
senegis | 2023-07-27
Ogrzewanie podłogowe to jedno z najbardziej popularnych rozwiązań w nowoczesnych domach, zapewniające nie tylko komfort cieplny, ale także estetyczny. Kiedy w domu pojawia się małe dziecko, wiele rodziców zastanawia się, czy ogrzewanie podłogowe jest odpowiednie dla ich pociechy. W tym artykule omówimy korzyści i potencjalne obawy związane z tym systemem grzewczym w kontekście bezpieczeństwa i dobrostanu najmłodszych domowników. czytaj »
Porada id 7089 Jak zrobić sałatkę warstwową z szynką?
OCG | 2023-01-17
Okres karnawału celebrujemy zwykle w gronie przyjaciół przy suto zastawionym stole. Dlatego dokładamy starań, aby to, co jemy było nie tylko smaczne, ale również spektakularnie wyglądało. Daniem, które łączy obie te cechy jest sałatka warstwowa. czytaj »
Znaleziono: 370