Podobne porady

Ogniste szaszłyki mięsno-warzywne

Sfera | 2014-08-07 00:58

Słoneczna pogoda za oknem rozbudza w nas wszystkich chęć na grillowanie. czytaj »

Znaleziono: 84
Porada id 5563 Muffinki z gryczanej mąki bezglutenowej - szybki przepis
Kampanie | 2017-04-27
Dieta bezglutenowa jest niezwykle korzystna dla naszego zdrowia i dobrego samopoczucia. Ale co ze słodkimi wypiekami? Większość osób uważa, że przechodząc na dietę bezglutenową możemy jednocześnie zapomnieć o słodkościach - nic bardziej mylnego i dziś Wam to udowodnię. czytaj »
Porada id 5099 Jak czyścić i konserwować różne typy grilla?
Gastrosfera | 2016-07-26
Sezon na wielkie grillowanie w pełni. Grill znajdziemy prawie w każdym polskim ogródku, gdzie jest obowiązkowym elementem wyposażenia. Pieczenie na ruszcie stało się na przestrzeni lat formą rozrywki i relaksu, a jedzenie jednym z ulubionych. I tak jak grillowanie to sama przyjemność, to czyszczenie sprzętu nie należy już do tak lubianych czynności. czytaj »
Porada id 5084 Alternatywa dla wegetarian – pomysł na warzywne szaszłyki z serem żółtym
Gastrosfera | 2016-07-21
Lato, słońce, przydomowy ogródek czy nawet taras i… grill! Polacy uwielbiają ten sposób spędzania wolnego czasu. I nic w tym dziwnego – dania przyrządzone na ruszcie są smaczne, zdrowe, a zjedzone na świeżym powietrzu smakują o wiele lepiej. Jak się okazuje nie muszą to być tylko mięsne przysmaki, na grillu można przygotować również doskonałe potrawy dla wegetarian. Sprawdź, jak przyrządzić pyszne szaszłyki z warzywami i żółtym serem. czytaj »
Porada id 4421 Jakie parametry powinien mieć grill ogrodowy?
annakowalewska | 2015-09-03
Grill ogrodowy to urządzenie, jakie posiada większość osób i jak wynika z badań przeprowadzonych dla Coca Coli, aż 72% Polaków bardzo chętnie z niego korzysta. Na dzień grillowania najczęściej wyznaczamy najczęściej dni wolne od pracy. Z grilla korzystamy jedynie w sezonie, czyli od maja do września, ale mimo to zdarza się, że jest on często eksploatowany. czytaj »
Porada id 4232 Do grilla, gotowi, start! – 3 przepisy na błyskawiczne mięsa w gotowej marynacie
Gastrosfera | 2015-05-21
Grillowanie to podobno narodowy sport Polaków. Z wytęsknieniem czekamy na pierwsze ciepłe dni i rozpoczęcie grillowego sezonu. Stajemy się też bardziej wybrednymi klientami i nie ograniczamy się tylko do grillowania kiełbasy. Polacy coraz częściej sięgają po mięsa i produkty przygotowane specjalnie do pieczenia na ruszcie. czytaj »
Porada id 4166 5 KROKÓW DO IDEALNEGO KĄCIKA GRILLOWEGO W OGRODZIE
Sfera | 2015-04-14
Ogród to miejsce niezwykłe, w którym uwielbiamy wypoczywać latem. W ciepłe dni staje się on nie tylko miejscem relaksu, ale także drugą jadalnią i kuchnią, w której przygotowujemy przysmaki dla naszych gości. Poniżej przedstawiamy 5 kroków do przygotowania kącika grillowego, z którego będziemy mogli korzystać od wiosny do późnej jesieni. czytaj »
Sos Sos beszamelowy - jak przyrządzić
Poradopedia.pl | 2014-01-17
Dobry sos jest w stanie zrobić pyszne danie z paru ugotowanych warzyw. Przeczytaj jak zrobić jeden z najpopularniejszych i najsmaczniejszych białych sosów - sos beszamelowy. czytaj »
Dip serowy z nachos Jak zrobić gorący dip serowy do nachos i innych przekąsek
Poradopedia.pl | 2014-01-12
Sos serowy to smaczny dodatek do nachos i wielu innych przekąsek, najlepszy jest na gorąco - taki, jak często podają w kinie. Możesz zrobić gorący dip serowy samemu w domu - prosto, tanio i szybko. czytaj »
Porada id 3656 Jakie dania można zrobić z cukinii?
Sfera | 2013-11-12
Poznaj propozycję trzech przepisów na przepyszne dania z cukini! czytaj »
Tabbouleh Sałatka z kaszą kuskus - uproszczony tabbouleh
Poradopedia.pl | 2013-10-23
Tabbouleh to tradycyjna sałatka z kuchni arabskiej złożona przede wszystkim z kaszy kuskus i pomidora, a także papryki, ogórka, cebuli i innych składników. Polecamy uproszczoną wersję według własnego przepisu! czytaj »
Znaleziono: 84