Najnowsze porady: Kuchnia

Znaleziono: 520
Jak długo można przechowywać mięso w zamrażalniku?
vwagen | 2006-07-01
Myślę, że ok. tygodnia do półtora. Dłużej bym się już bała. Co innego z pieczywem, jak zjesz go trochę do... czytaj »
Omlet Jak zrobić omlet?
mee1 | 2006-06-25
Omlet stanowi podstawę wielu smacznych dań - można go przygotować praktycznie z wszystkim. czytaj »
Sałatka szparagowa po hiszpańsku - jak przygotować?
mexican | 2006-06-07
Składniki na 2 porcje: - 500 g zielonych szparagów - 80 g hiszpańskiej kiełbasy Chorizo - ząbek czosnku - mała cebula - 15-20 zielonych oliwek... czytaj »
Enchilladas, czyli jak zrobić naleśniki po meksykańsku.
pitt5 | 2006-06-06
Składniki na 2-3 porcje: - 6 naleśników - ok. 40g mielonej wołowiny - 1,5 pomidora - średniej wielkości czerwona papryka - 150 g kukurydzy... czytaj »
Jak zrobić hummus?
mmm | 2006-06-03
Podaje przepis: Składniki:- 250g ciecierzycy- 2 ząbki czosnku- 3 łyżki soku z cytryny- 2 łyżki oliwy z oliwek- po 1... czytaj »
Jak zrobić bigos?
byczek | 2006-04-27
Podaję przepis na bigos tradycyjny. Składniki : 2 kg kapusty kiszonej, 1 kg resztek pieczeni w różnych gatunkach mięs wraz z... czytaj »
Lasagne - jak przygotować?
ruw3 | 2006-04-17
Przygotowanie: 100 min. Liczba porcji: 4 Składniki: 600g mielonego mięsa  250 g makaronu lasagne  1/2 łyżeczki soli 1 łyżka... czytaj »
Calzone - pieróg z warzywami
mmm | 2006-04-17
Przygotowanie: 110 min, liczba porcji: 4 Składniki: 2 zółtka  200 g masło  1 jajko  500 g mąki pszennej  2-3 łyżki... czytaj »
Jak zrobić tiramisu?
london | 2006-04-17
Polecam następującą recepturę:  Przygotowanie: 240 min. Liczba porcji: 4 Składniki: 200 g serka Mascarpone 1 paczka biszkoptów 4  łyżki... czytaj »
spaghetti Spaghetti bolognese - jak zrobić?
zaje_fajnie | 2006-04-17
Przygotowanie: 60 min,  liczba porcji: 4 Składniki: 1 opakowanie makaronu spaghetti 500 g mielonego mięsa 2 cebule  2 ząbki... czytaj »
Znaleziono: 520