Podobne porady

Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa, czyli tradycja w nowoczesnym wydaniu

Karolina_Nowosielska | 2018-07-05 16:05

Branżę piekarniczo-cukierniczą w Polsce od zawsze charakteryzuje przywiązanie do tradycji. Nic więc dziwnego, że wkroczenie w XXI wiek dla wielu jej przedstawicieli nie było zadaniem łatwym. Problemem okazały się nie tylko nowinki technologiczne, jak usprawniające kontakt z klientem profile społecznościowe czy e-sprzedaż, ale także sytuacja gospodarcza, w której znalazła się branża na przełomie wieków. czytaj »

Znaleziono: 155
Przepis na babkę wielkanocną
zaba | 2007-04-06
Potrzebne będą następujące składniki: 4 jaja 1/2 kg mąki 3 szklanki mleka 350 g cukru 250 g masła 1... czytaj »
Kalendarz ciąży - jak rozwija się Twoja ciąża?
Neo200 | 2007-02-21
Załączam poniżej link do kalendarza ciąży - czyli jak rozwija się płód tydzień po tygodniu. czytaj »
Jak zrobić jajecznicę na parze?
mittal | 2007-02-11
Zagotuj wodę w garnku, postaw na nim talerz wraz z 1,5 łyżki masła, wbij na niego 1 jajko, dodaj... czytaj »
Mój syn niedługo skończy 4 miesiące.Jeszcze dwa tygodnie temu gdy chwyciłam go za rączki to podnosił sie do siadu.Teraz wogóle nie chce tak robić i podnosi do góry pupę zamiast głowy.Czy to jest normalne?
lula78 | 2007-01-30
U mnie było to samo. Wstawała już do siadania, a później przez chyba miesiąc wogóle. Później jednak znowu zaczęła. Trudno... czytaj »
KIEDY DZIECKO POWINNO ZACZAC CHODZIC
hoody99 | 2007-01-29
Dziecko przeciętnie zaczyna chodzić ok. 12 miesiąca. Są jednak kraje, np. Kanada, gdzie w książkach jest napisane, że średnio przypada... czytaj »
Rozwój dziecka miesiąc po miesiącu
trinity | 2007-01-19
Przesyłam linka do artykułu jak rozwija się dziecko miesiąc po miesiącu - od pierwszego miesiąca aż do dwunastego. Napewno znajdziesz w... czytaj »
jak zrobić tradycyjne potrawy marokańskie?
lula78 | 2007-01-16
Ja znalazłam przepis na Marokańskie podpłomyki z ciecierzycą. Składniki: 1 porcja podstawowego chleba 1 kg mąki 14g suszonych drożdży 2... czytaj »
Jak przyrządzić tradycyjne potrawy marokańskie?
zaba | 2007-01-16
Ja polecam z kuchni marokańskiej ostrą pastę Harissa. Przygotowuje się ją z różnych odmian ostrych papryk, kolendry, czosnku oraz soli... czytaj »
Ile czasu powinno się moczyć grzyby?
hoody99 | 2007-01-10
Przed przyrządzeniem suszone grzyby powinno się moczyć w wodzie ok. 15 minut. czytaj »
Jak przyrządzić łososia?
daisy05 | 2007-01-08
Ja przygotowuję łososia w sosie buraczkowo-chrzanowym. Gotujemy 1 małego buraczka na 2 osoby, ścieramy go na tarce. Siekamy cebulę. W... czytaj »
Znaleziono: 155