Pierogi z kapustą i grzybami zasmażane z cebulką, serem pleśniowym i orzechami pekan to wspaniały pomysł na oryginalne danie z wykorzystaniem tradycyjnych, dobrze znanych pierogów. Jest to szybka w przygotowaniu i naprawdę wyjątkowa potrawa, która wyśmienicie smakuje i pięknie prezentuje się na talerzu. czytaj »
Kluski leniwe z sosem piernikowo - bakaliowym
Pierogi z jagodami z pysznym kremowym sosem z ziarenkami wanilii
Przepis na zupę chlebową – pomysłowo, bezglutenowo i w 15 minut!!!
Zdrowy smak natury: Pieczone placuszki ziemniaczano-selerowe z ziołowym dipem
Zupa grzybowa nie tylko od święta! Przepis na aromatyczną i sycącą zupę grzybową z pysznymi, aromatycznymi uszkami wypełnionymi grzybami
Pierogi z truskawkami z sosem z białej czekolady i płatkami migdałów
Przepis na pierogi z wiśniami z kruszoną czekoladą i sosem czekoladowo-karmelowym
Przepis na bezglutenowe Focaccia z ziołami – aromatyczne pieczywo rodem z Włoch w wersji bezglutenowej
Muffinki z gryczanej mąki bezglutenowej - szybki przepis
Ogniste szaszłyki mięsno-warzywne