Wraz z powrotem do szkół i na uczelnie wrócił dobrze znany dylemat – co przygotować na drugie śniadanie, żeby nie była to codziennie nudna kanapka? Wystarczy kilka podstawowych składników i bez trudu można wyczarować smaczny, zdrowy i pożywny posiłek. Podpowiadamy, jak szybko przygotować pyszne pancakes, które ze świeżymi owocami stworzą w śniadaniówce apetyczną kompozycję. Nie oprze się jej nawet mały niejadek. czytaj »
Zdrowy smak natury: Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem
Zdrowy smak natury: Przepis na jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznika
Zapiekane kluski śląskie z niebieskim serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą
Zdrowy smak natury: Przepis na kukurydzianą polentę z brokułem, kiełkami i prażonymi pestkami słonecznika
Kluski leniwe z sosem piernikowo - bakaliowym
Bezglutenowe ciasto drożdżowe – pachnące wypieki w dowolnej formie
Przepis na wytrawną tartę z warzywami z aromatyczną pastą dyniową z marchewką i imbirem
Pierogi z jagodami z pysznym kremowym sosem z ziarenkami wanilii
Zdrowy smak natury: Gryczane naleśniki ze szpinakiem, fetą i hummusem Pyszne danie na gorąco lub pomysłowa przekąska na zimno idealna na karnawał!
Zdrowy smak natury: Pieczone placuszki ziemniaczano-selerowe z ziołowym dipem