Pyszny, zdrowy i szybki lunch? Polecamy makaron ryżowy z pesto z bazylii. Swój obłędny smak zawdzięcza połączeniu świeżych ziół, dobrej jakości włoskiego sera i aromatycznych orzeszków pinii. Pycha! czytaj »
W świecie słodkości istnieje prawdziwa perełka pochodząca z kuchni śródziemnomorskiej – chałwa. To prawdziwa rozkosz dla podniebienia idealna na przekąskę przy kawie czy rodzinne spotkania. Okraszona pistacjami KRESTO przełamuje konwencję i zaskakuje feerią smaków. Warto spróbować! czytaj »
Kremowy smak, maślana konsystencja i chrupkie wykończenie. Risotto dyniowe to sycąca odpowiedź na mroźne popołudnia oraz ochotę na rozgrzewający posiłek. To również opowieść o pięknej, złotej jesieni, do której warto dać się zaprosić. czytaj »
Gazpacho to niezwykle popularne danie w kuchni hiszpańskiej, które wzbudza zachwyt swym aromatycznym smakiem. Polecamy szczególnie wersję z dodatkiem krewetek i słonecznika. Pycha! czytaj »
Gnocchi z bobem i orzechami włoskimi w sosie śmietanowym to prawdziwa uczta dla miłośników kulinarnych eksperymentów. To połączenie włoskiej tradycji z nutą nowoczesności, które zachwyci nawet najbardziej wymagającego smakosza. czytaj »
Wegańskie, pyszne, pożywne i kolorowe! Ciasto mech – przepis na udany wielkanocny wypiek. Danie idealne również dla dzieci – obok owoców przemycicie w nim również szpinak, który w tym wydaniu z pewnością im posmakuje. Całość zdobią chrupiące owoce liofilizowane 100% owocu od KRESTO. Pycha! czytaj »
Bataty – znamy je, lubimy, cenimy za moc odżywczych wartości. Kiedy wszystko już było i wydaje się, że paleta pomysłów na przepisy z ich wykorzystaniem została wyczerpana pojawiają się w nowej odsłonie. Nadziewane komosą ryżową, szpinakiem, serem blue i orzechami pecan KRESTO nasycają, zaskakują smakiem i oczarowują kolorem. Po prostu trzeba spróbować! czytaj »
Jeśli deser to najlepiej przygotowany w zaciszu własnej kuchni. Umożliwia to nie tylko weryfikację jakości składników, ale również dobrą zabawę, jeżeli w jego przygotowaniu wezmą udział również najmłodsi domownicy. Chrupki ryżowe pysznie smakują, są proste w przygotowaniu i świetnie sprawdzą się jako przekąska na każdą okazję! czytaj »
Niby niewielkie, a takie pyszne! Makowe kuleczki z dodatkiem daktyli to niecodzienny deser i nietuzinkowa dekoracja stołu nie tylko od święta. Smacznego! czytaj »
Rusza czas przygotowań do celebrowania Bożego Narodzenia. Odpowiednio wcześniej warto zaopatrzyć się w orzechy, migdały i suszone owoce KRESTO. To sprawdzone składniki, dzięki którym przygotowania świątecznych specjałów staną się prawdziwą przyjemnością. czytaj »
Kolorowo, pysznie, zdrowo! Deser chia z dodatkiem matchy i malin to sposób na pyszne śniadanie, pomysłową przekąskę czy deser dla gości. Dodatkowym atutem jest to, że jest prosty i szybki w przygotowaniu. Smacznego! czytaj »