Bataty – znamy je, lubimy, cenimy za moc odżywczych wartości. Kiedy wszystko już było i wydaje się, że paleta pomysłów na przepisy z ich wykorzystaniem została wyczerpana pojawiają się w nowej odsłonie. Nadziewane komosą ryżową, szpinakiem, serem blue i orzechami pecan KRESTO nasycają, zaskakują smakiem i oczarowują kolorem. Po prostu trzeba spróbować! czytaj »
BAKALIE Z LINII BIO I SELECT KRESTO? NATURALNIE!
Smaczne i pożywne śniadania na zabiegane poranki z Bakaliami KRESTO
Ciasteczka z pomarańczowym curdem
Wegańskie ciasto mech z owocami liofilizowanymi KRESTO
Chałwa pistacjowa
Risotto dyniowe z orzechami nerkowca KRESTO
Świąteczne smaki KRESTO: orzechy, migdały i suszone owoce
Gazpacho z krewetkami i słonecznikiem
Gnocchi z bobem i orzechami włoskimi w sosie śmietanowym
Makaron ryżowy z pesto z bazylii