Podobne porady

Smażenie w… torebce?

karolinarb | 2014-07-25 13:50

Od pewnego czasu smażenie potraw znajduje się na celowniku ekspertów zajmujących się zdrowym żywieniem. Nadwaga, podwyższony cholesterol czy też złe samopoczucie to tylko niektóre z efektów nadmiernego spożycia smażonych dań. Jak się okazuje, alternatywą mogą stać się… torebki do smażenia. Dzięki nim przyrządzimy zdrowie i pyszne jedzenie w kilka chwil. czytaj »

Znaleziono: 44
Kolacja dla dwojga - jak przygotować?
foxy18 | 2006-10-10
Kolacja przy świecach we dwoje może być bardziej niezapomnianym wrażeniem dla ukochanego/ ukochanego niż wyjście do restauracji/knajpy. Po pierwsze... czytaj »
Jak smażyć powiodła śliwkowe? Jak zapobiec przypalaniu?
teresa | 2006-10-02
Domowe powidła śliwkowe należą do przetworów lubianych przez wszystkich. Aby ułatwić sobie ich smażenie i zapobiec szybkiemu przypalaniu, po usunięciu... czytaj »
Jak uratować czerstwy chleb?
teresa | 2006-10-01
Czerstwego chleba nie wyrzucaj. Możesz go pokroić na małe kawałeczki, obsmażyć na maśle lub oliwie i ostudzić. Tak przyrządzone grzanki... czytaj »
Omlet Jak zrobić omlet?
mee1 | 2006-06-25
Omlet stanowi podstawę wielu smacznych dań - można go przygotować praktycznie z wszystkim. czytaj »
Znaleziono: 44