Z cyklu nowoczesna kuchnia polska przedstawiamy prosty i szybki przepis na pierogi z wiśniami z kruszoną czekoladą i sosem czekoladowo-karmelowym. Jest to efektowne danie z wykorzystaniem gotowych pierogów, będące doskonałą propozycją na szybki letni obiad lub deser. czytaj »
Pierogi z truskawkami z sosem z białej czekolady i płatkami migdałów
Kluski leniwe z sosem piernikowo - bakaliowym
Pierogi z jagodami z pysznym kremowym sosem z ziarenkami wanilii
Przepisy na kompot
Jak zrobić wieniec bezowy z owocami?
Jak pozbyć się plam z czekolady?
Awokado - jak przechowywać pokrojone awokado aby nie ściemniało?
Chinkali, czyli tradycyjne gruzińskie pierożki
Zapiekane kluski śląskie z niebieskim serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą
Idealny na święta barszcz babci Aurelii!