Podobne porady

Chaczapuri adżarskie, czyli kwintesencja gruzińskiej kuchni

m_zaleska | 2019-11-27 10:54

Chaczapuri, czyli przepyszny chlebek z serowym nadzieniem, jest podstawą gruzińskiej kuchni. Występuje w wielu wariantach – standardowym (wyłącznie z serem) lub z dodatkiem fasoli. Jednak każdy miłośnik kaukaskich smaków przyzna, że to chaczapuri adżarskie najbardziej zachwyca swoim wyglądem! czytaj »

Znaleziono: 53
Kieliszek wina Jak zrobić dobrego grzańca?
daisy05 | 2006-11-04
W długie zimowe wieczory znakomicie smakuje grzane wino. Poznaj prosty przepis na przepysznego grzańca! czytaj »
Do jakich potraw pasuje czerwone wino, a do jakich białe wino?
lula78 | 2006-10-14
Do czerwonego wina (wytrawnego) pasuje ciemne mięso, dziczyzna, a także pasują do niego sery. Wino powinno być podawane w temperaturze... czytaj »
Jak samemu zrobić wino?
zaba | 2006-07-22
Polecam poniższą stronę z przepisami na zrobienie różnych rodzajów win (wino z czarnych borówek, agrestu, czereśni, śliwek, jabłek i wielu... czytaj »
Znaleziono: 53