Zachwyca zarówno wyglądem, jak i smakiem. Niezwykle efektowny, lekki jak piórko wieniec bezowy uświetni każdą uroczystość. To wariacja na temat słynnej bezy Pavlovej. Pamiętajmy, że bezę najlepiej przygotować dzień wcześniej, a krem i owoce wyłożyć tuż przed podaniem. czytaj »
Grillowane kieszonki z kurczaka ze szpinakiem i cheddarem
Jak przygotować sos holenderski do szparagów?
Jak zrobić hiszpańskie churros?
Co do śniadaniówki zamiast kanapki? Przepis na pyszne pancakes
Awokado - jak przechowywać pokrojone awokado aby nie ściemniało?
Chaczapuri adżarskie, czyli kwintesencja gruzińskiej kuchni
Charczo – rozgrzewająca gruzińska zupa na jesień
Zdrowy smak natury: Aromatyczne placuszki z cukinii i komosy ryżowej z hummusem
Zdrowy smak natury: Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem