Szukając pomysłu na pyszne i sycące danie możemy zainspirować się tradycyjną kuchnią Warmii i Mazur. Zupa przygotowana w kociołku pełna soczystego mięsa, warzyw i przypraw, rozgrzewa i na długo zaspokaja apetyt. Aromatyczna Zupa Drwali z Kiełbasą z czosnkiem niedźwiedzim sprawi, że każdy kto przekroczy próg domu będzie chciał jej zasmakować. czytaj »
Jak zrobić bożonarodzeniowy bigos?
Charczo – rozgrzewająca gruzińska zupa na jesień
Przepis na zupę chlebową – pomysłowo, bezglutenowo i w 15 minut!!!
Zdrowy smak natury: Sycący Krem z batatów i pieczonej papryki z pastą z pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami i bazylią
Warto jeść szpinak!
Zupa z dyni - przepis
Jak zrobić zupę fasolową?
Jak uratować przesoloną zupę?