Jak odżywiać się zdrowo i jednocześnie ze smakiem? To proste: odpowiednio bilansując swoją dietę. Nie musi być ona pasmem samych wyrzeczeń i pozbawiona smaków, które tak bardzo lubimy. Odpowiednio komponując codzienne posiłki, zapewnimy sobie źródło energii i dobrego samopoczucia na każdy aktywny dzień. czytaj »
Pysznie i naturalnie – Przepis na bombowo witaminowy deser z banana, nektaryny i kiwi z dodatkiem chrupiących puffingowanych owoców
Przepis na Ice Mango Puffins caffe, czyli mrożoną kawę z mlekiem sojowym i chrupiącymi puffingowanymi owocami mango
Historyczny hot-dog w zdrowej odsłonie
Bezglutenwe przekąski na słono - pyszne wilgotne bezglutenowe muffiny a’la pizza
Marchewkowe babeczki z lukrem – słodkie wypieki bez glutenu i laktozy
Warzywa mogą być naprawdę pyszne! - przepis na blanszowane warzywa z sosem z tahini i czarnym sezamem
Jak w karnawale dbać o linię? – przekąski w stylu fit
Kiedy i jak jeść posiłki?
Zima od kuchni. Co jeść, aby się wzmocnić, a jednocześnie nie przytyć?