Genialny przepis na faszerowane jajka, które zachwycą oryginalnym smakiem i wspaniałym wyglądem. Świetnie nadają się na każdą okazję – sprawdzą się zarówno w codziennym, jak i świątecznym menu. czytaj »
Zapiekane kluski śląskie z niebieskim serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą
Kluski leniwe z sosem piernikowo - bakaliowym
Bezglutenowe ciasto drożdżowe – pachnące wypieki w dowolnej formie
Pierogi z jagodami z pysznym kremowym sosem z ziarenkami wanilii
Zdrowy smak natury: Gryczane naleśniki ze szpinakiem, fetą i hummusem Pyszne danie na gorąco lub pomysłowa przekąska na zimno idealna na karnawał!
Idealny na święta barszcz babci Aurelii!
Aromatyczne gotowane pulpeciki z warzywami i pełnoziarnistą kaszą, bez jajka i bez bułki tartej - dla dzieci po 12 miesiącu.
Zdrowy smak natury: Sycący Krem z batatów i pieczonej papryki z pastą z pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami i bazylią
Przepis na kremowy deser czekoladowy z tofu – pyszny, oryginalny, a do tego bez glutenu, laktozy i drożdży!