Komosa ryżowa nie bez powodu zyskuje na popularności, zawiera duże ilości błonnika i białka, ma niski indeks glikemiczny i jest lekkostrawna! Warto więc wprowadzić ją do swojego menu i korzystać z jej właściwości do woli. czytaj »
Zdrowy smak natury: Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem
Zdrowy smak natury: Przepis na jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznika
Zdrowy smak natury: Przepis na kukurydzianą polentę z brokułem, kiełkami i prażonymi pestkami słonecznika
Przepis na wytrawną tartę z warzywami z aromatyczną pastą dyniową z marchewką i imbirem
Zdrowy smak natury: Pieczone placuszki ziemniaczano-selerowe z ziołowym dipem
Chrupki ryżowe
Chałwa pistacjowa
Trufle z makiem BackMit i pomarańczą
Risotto dyniowe z orzechami nerkowca KRESTO
Gazpacho z krewetkami i słonecznikiem