Podobne porady

Jak samemu zrobić zakwas do chleba żytniego?

Poradopedia.pl | 2020-03-30 15:54

Chciałbyś zrobić samemu chleb od początku do końca i nie wiesz jak zrobić samemu zakwas żytni? Podpowiadamy jak łatwo zrobić zakwas. Wystarczą do tego trzy rzeczy - mąka, woda i słoik. czytaj »

Znaleziono: 142
Omlet Jak zrobić omlet?
trinity | 2006-12-07
Załączam krótki filmik z You Tube na temat przygotowania omletu. Wygląda przesmacznie :-). czytaj »
Do jakich potraw można używać kiełki?
teresa | 2006-11-25
Można nimi posypywać duszone mięso, sosy, zupy, warzywa. Można je dodawać do surówek, sałatek. Można je położyć na kanapce.   czytaj »
Jak zlikwidować zapachy w lodówce?
teresa | 2006-11-19
Można pozostawić odrobinę kawy mielonej w lodówce. Pochłonie ona wszystkie zapachy. czytaj »
Czy matka karmiąca piersią 3,5 miesięczne dziecko może zjeść makrelę?
trinity | 2006-11-05
Jeżeli dziecko nie ma kolki, to jak najbardziej możesz spróbować. Nie powinno mu zaszkodzić. Radziłabym Ci tylko najpierw sprawdzić w... czytaj »
Jak zrobić dobrą zupę dyniową?
zaba | 2006-11-05
Zupa dyniowa dla niemowlęcia/ dziecka: - gotujemy na oliwie z oliwek pokrojoną w kostkę dynię, dodajemy pod koniec gotowania pokrojone w... czytaj »
Jak zrobić dobrą zupę dyniową?
lula78 | 2006-11-05
Ja robię bardzo dobrą zupę dyniową z przepisu Moje Gotowanie tylko proporcje trochę zmieniam.Składniki na 2 osoby : - 400 g... czytaj »
Jak uratować czerstwy chleb?
teresa | 2006-10-01
Czerstwego chleba nie wyrzucaj. Możesz go pokroić na małe kawałeczki, obsmażyć na maśle lub oliwie i ostudzić. Tak przyrządzone grzanki... czytaj »
Na co pomaga pietruszka?
teresa | 2006-09-26
Pietruszka ma dobry wpływ na czynności naszego układu trawiennego, wspomaga leczenie anemii, choroby wątroby, woreczka żółciowego oraz zapalenia dróg moczowych. Jest... czytaj »
jak zrobic nalewkę z aroni?
zaba | 2006-08-26
Składniki: 3 litry wody 2 kg aronii 400 liści wiśni 2 kg cukru 1 kwasek cytrynowy 1 litr spirytusu Sposób... czytaj »
Na czym polega duszenie?
zaba | 2006-08-24
Duszenie to dwuczęściowy proces polegający na krótkim obsmażeniu mięsa na tłuszczu - oleju bądź oliwie, a następnie przeniesieniu potrawy do garnka... czytaj »
Znaleziono: 142