Podobne porady

Risotto dyniowe z orzechami nerkowca KRESTO

Fly_PR | 2023-11-22 10:36

Kremowy smak, maślana konsystencja i chrupkie wykończenie. Risotto dyniowe to sycąca odpowiedź na mroźne popołudnia oraz ochotę na rozgrzewający posiłek. To również opowieść o pięknej, złotej jesieni, do której warto dać się zaprosić. czytaj »

Znaleziono: 43
Porada id 5877 Idealny na święta barszcz babci Aurelii!
mniam | 2017-12-24
Wyśmienity, klarowny barszcz świąteczny, który podbije podniebienia domowników i gości! Poznaj wyjątkowy przepis na aromatyczny barszcz serwowany z uszkami z kapustą i grzybami. czytaj »
Porada id 5777 Aromatyczne gotowane pulpeciki z warzywami i pełnoziarnistą kaszą, bez jajka i bez bułki tartej - dla dzieci po 12 miesiącu.
mniam | 2017-09-24
Poniżej przepis na pulpeciki mięsne z warzywami i czosnkiem. Aromatyczne mięsne pulpeciki można przygotować jako pojedyncze porcje w formie większych pulpetów lub podzielić na malutkie kuleczki i serwować na obiad po kilka kuleczek na tzw. jeden kęs. czytaj »
Porada id 5057 5 ciekawostek, których nie wiedziałeś o szparagach
Gastrosfera | 2016-06-30
Białe, zielone, fioletowe – szparagi! Kto z nas nigdy ich nie próbował? Ich zgrabne, długie pędy coraz częściej goszczą na polskich stołach w postaci przystawek, dodatku do sałatki czy dania głównego. Choć sezon na te warzywa trwa zaledwie od maja do czerwca, a ich dostępność jest ograniczona, cieszą się dużą popularnością - zwłaszcza wśród wielbicieli zdrowej i niskokalorycznej żywności. czytaj »
Porada id 4714 Chleby świata pod polską strzechą
Gastrosfera | 2015-12-28
Chrupiąca skórka i aromatyczny, elastyczny środek. Czy może być coś lepszego? Trudno bez tradycyjnego bochenka wyobrazić sobie rodzinne śniadanie czy kolację, kanapki do szkoły czy na wycieczkę. Kiedyś nasze babcie wypiekały go same w specjalnych piecach chlebowych. Dziś możemy chleb kupić w pobliskiej piekarni, ale może warto zrobić go samodzielnie w domu? czytaj »
Chleb Chleby świata pod polską strzechą
Gastrosfera | 2015-12-23
Chrupiąca skórka i aromatyczny, elastyczny środek. Czy może być coś lepszego? Trudno bez tradycyjnego bochenka wyobrazić sobie rodzinne śniadanie czy kolację, kanapki do szkoły czy na wycieczkę. Kiedyś nasze babcie wypiekały go same w specjalnych piecach chlebowych. Dziś możemy chleb kupić w pobliskiej piekarni, ale może warto zrobić go samodzielnie w domu? czytaj »
Corn dog Jak zrobić corn doga
Poradopedia.pl | 2013-08-12
Corn dog to pyszna przekąska z kuchni amerykańskiej - nadziana na patyk parówka otoczona chrupiącym kukurydzianym ciastem. Przyrządź go w domu. czytaj »
(bez nazwy) Przepis na szybki chleb orkiszowy
Poradopedia.pl | 2013-05-16
Nie ma to jak chleb własnej roboty - smakuje wyśmienicie, jest zdrowy i zawsze możesz zrobić taki na jaki masz właśnie ochotę. Spróbuj pysznego chleba orkiszowego. czytaj »
Bób z chorizo po katalońsku Przepis na bób z chorizo po katalońsku
Poradopedia.pl | 2013-05-12
Bób na ostro? Kataloński bób z kiełbasą chorizo rozpali Twoje zmysły! czytaj »
Sos serowy Jak zrobić sos serowy - przepis
Poradopedia.pl | 2013-05-07
W naszej poradzie znajdziesz przepis na sos serowy, który doskonale pasuje jako dodatek do wielu różnych potraw. czytaj »
Sałatka z łososia Lekka sałatka z łososia, ogórka i selera naciowego
Poradopedia.pl | 2013-04-26
Spróbuj naszego przepisu na pyszną i lekką sałatkę z wędzonego łososia, ogórka i selera naciowego, której przygotowanie zajmie Tobie kilkanaście minut. czytaj »
Znaleziono: 43