Jeśli deser to najlepiej przygotowany w zaciszu własnej kuchni. Umożliwia to nie tylko weryfikację jakości składników, ale również dobrą zabawę, jeżeli w jego przygotowaniu wezmą udział również najmłodsi domownicy. Chrupki ryżowe pysznie smakują, są proste w przygotowaniu i świetnie sprawdzą się jako przekąska na każdą okazję! czytaj »
Charczo – rozgrzewająca gruzińska zupa na jesień
Zdrowy smak natury: Aromatyczne placuszki z cukinii i komosy ryżowej z hummusem
Zdrowy smak natury: Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem
Zdrowy smak natury: Przepis na jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznika
Zapiekane kluski śląskie z niebieskim serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą
Zdrowy smak natury: Przepis na kukurydzianą polentę z brokułem, kiełkami i prażonymi pestkami słonecznika
Kluski leniwe z sosem piernikowo - bakaliowym
Bezglutenowe ciasto drożdżowe – pachnące wypieki w dowolnej formie
Przepis na wytrawną tartę z warzywami z aromatyczną pastą dyniową z marchewką i imbirem