Podobne porady

Sylwester w domu - jakie menu proponujecie?

meggy16 | 2007-12-20 09:41

Ja proponuję zrobić jakieś 2 sałatki (np. jarzynową i tuńczyk z kukurydzą), jakieś dwa ciasta, kanapeczki z wędliną, serem żółtym... czytaj »

Znaleziono: 351
Porada id 4352 Kabina prysznicowa na wymiar – zamówić u szklarza czy u producenta?
Sfera | 2015-07-31
W trakcie urządzania łazienki okazuje się, że warunki montażowe pomieszczenia wymagają niestandardowych rozwiązań, a kabinę prysznicową musimy wykonać na wymiar. Pojawia się dylemat – skorzystać z oferty renomowanego producenta kabin czy z usług lokalnego szklarza? Zanim podejmiemy ostateczną decyzję, warto rozważyć wszystkie „za” i „przeciw”. czytaj »
Porada id 4275 Klasyczne a może designerskie? Przegląd wzorów blachodachówek
Gastrosfera | 2015-06-18
Mnogość wzorów i kolorów blachodachówek jest ogromna. Dzięki temu każdy może wybrać z bogatej oferty te, które będą najbardziej odpowiednie do budowanego lub remontowanego budynku. Na jakie modele warto zwrócić uwagę? czytaj »
Klucze do mieszkania Wyjeżdżasz? Zadbaj o swój dom już dziś!
kalut | 2015-06-03
Budując, urządzając czy odświeżając dom zawsze zwracamy uwagę na to, aby był on bezpieczny dla mieszkańców. Bezpieczeństwo ma w tym wypadku wiele znaczeń. czytaj »
Porada id 4220 Estetyka domu i wykończenia
kalut | 2015-05-18
Jak estetycznie wykończyć dom i otaczające go taras, ogród i wejście do domu? czytaj »
Porada id 4214 Okap z klasą – radzimy na co zwracać uwagę przy wyborze urządzenia i jak czytać etykiety energetyczne
Sfera | 2015-05-13
Od 1 stycznia klienci dokonujący zakupu okapu kuchennego mogą w łatwy sposób porównać różne modele urządzeń dostępnych na rynku. Wszystko dzięki etykietom energetycznym, które w czytelny sposób mają informować o specyfice okapów i kategoryzować je na poszczególne klasy. Wraz z ekspertem firmy Ciarko wyjaśniamy, co ta zmiana oznacza w praktyce oraz podpowiadamy, na jakie parametry należy zwrócić największą uwagę. czytaj »
Porada id 3835 Posiłek pod chmurką, czyli jakie potrawy sprawdzą się na pikniku
Gastrosfera | 2014-09-01
Decydując się na piknik, przede wszystkim musimy pomyśleć o tym, co chcemy zaserwować naszym bliskim. Powinny to być dania, które szybko przygotujemy na zewnątrz lub w łatwy sposób dowieziemy na miejsce. Pamiętajmy, że wiele produktów spożywczych nie powinno być narażonych na długotrwałe oddziaływanie promieni słonecznych, z którymi mamy do czynienia w gorące, letnie dni. Na wysokie temperatury szczególnie wrażliwe są artykuły zawierające tłuszcz, takie jak masło czy ser żółty. – Sery żółte nie powinno być zbyt długo przechowywane w ciepłych miejscach. Jeśli nie chcemy, aby zaczęły się roztapiać, zdecydujmy się na hermetyczne pojemniki lub oryginalne opakowania z funkcją „otwórz – zamknij”, w które pakowane są np. sery w plastrach. Warto też wykorzystać utrzymujące temperaturę torby termiczne, które możemy kupić w supermarketach – wyjaśnia Ewa Polińska z Monieckiej Spółdzielni Mleczarskiej w Mońkach. czytaj »
Porada id 3780 Bielone drzwi wewnętrzne - jakie wybrać?
ciekawe_informacje | 2014-05-20
Drzwi wewnętrzne Boksze firmy CAL szczególnie pięknie prezentuje się w kolorze biała patyna, który nie ingeruje w naturalny rysunek dębowego drewna na powierzchni drzwi, nadając mu delikatną, mleczną poświatę. czytaj »
(bez nazwy) Raport specjalny Skąpiec.pl: Ogrzewanie
Poradopedia.pl | 2014-02-24
Skąpiec.pl sprawdził, które rozwiązania grzewcze cieszyły się w ostatnim kwartale największą popularnością wśród polskich internautów. Wyniki analizy znajdują się w najnowszym raporcie serwisu. czytaj »
Jedzenie hamburgera 5 dobrych powodów żeby jeść wolniej
Poradopedia.pl | 2014-01-30
Jedzenie w pośpiechu jest niezdrowe, ale właściwie dlaczego? Przeczytaj co zyskasz zwalniając tempo przy stole! czytaj »
Odchudzanie 5 banalnie prostych i skutecznych sposobów na odchudzanie
Poradopedia.pl | 2014-01-16
Odchudzanie kojarzy się zazwyczaj z dietą pełną wyrzeczeń i ćwiczeniami fizycznymi. Wcale nie musi tak być - zacznij od banalnie prostych i bardzo skutecznych sposobów. czytaj »
Znaleziono: 351