kuchnia francuska

Znaleziono: 5
Jak przygotować ratatouille?
brunx | 2006-04-16
Przygotowanie: 30 min. Liczba porcji: 5-6 Składniki: 1 bakłażan  3 małe cukinie  3 cebule 2 papryki 4 pomidory  1 łyżka... czytaj »
Jak robimy sałatkę nicejską?
ammel | 2006-04-15
Sałatka jest bardzo treściwa i stanowi znakomity posiłek. Przepis jest na 4 osoby, czas przygotowania: ok. 30 min.  Składniki... czytaj »
Jak przygotować gruszki w czerwonym winie?
joker | 2006-04-15
Przygotowanie: 25 min. Liczba porcji: 4Jest to świetny i elegancki deser. Do przygotowania gruszek w winie według receptury francuskiej... czytaj »
Jak zrobić królika w sosie musztardowym?
london | 2006-04-15
Podaje przepis na królika (dla 4 osób, czas przygotowywania: ok. 90 min.)  Składniki: 1,5 kg królika  100... czytaj »
Jak przyrządzić kurczaka po prowansalsku?
mmm | 2006-04-15
Podaje mój ulubiony przepis na kurczaka po prowansalsku (dla 4 osób, czas przygotowania - 15 min., duszenie - 45 minut)  Składniki... czytaj »
Znaleziono: 5