Z każdym dniem ubywa lata, warto więc zachować jego smaki i aromaty w postaci suszonych produktów. Świetnie nadają się do tego grzyby, ale też owoce i warzywa. czytaj »
Jak rozmrażać owoce i warzywa aby nie straciły wartości odżywczych
Jak zachęcić dziecko do jedzenia warzyw i owoców?
Jak zrobić wieniec bezowy z owocami?
Awokado - jak przechowywać pokrojone awokado aby nie ściemniało?
Przepis na duszone warzywa z tofu i grzybami – aromatyczne danie na każdą okazję
Kuchnia blisko natury: Suszone grzyby - co warto o nich wiedzieć, jak przechowywać i jak z nich korzystać, żeby w pełni wydobyć ich smak i aromat
Kuchnia blisko natury: Leśne grzyby – minimum kalorii i maksimum smaku! Dowiedz się, jakie mają właściwości, wprowadź do codziennej diety i korzystaj z nich przez cały rok.
Zupa grzybowa nie tylko od święta! Przepis na aromatyczną i sycącą zupę grzybową z pysznymi, aromatycznymi uszkami wypełnionymi grzybami
Przepis na aromatyczne pierogi z kapustą i grzybami zasmażane z orzechami pekan serem pleśniowym i cebulką