Dynia – od lat coraz częściej gości w domach Polaków. Głównie jako bohaterka kuchennych eksperymentów, ale nie tylko. Gatunków dyni jest mnóstwo. Podobnie zresztą jak sposobów jej zastosowania w kuchni czy medycynie. Zaś sama historia tego warzywa jest dłuższa i ciekawsza, niż się może wydawać. czytaj »
Jesień – zielone światło dla chirurgii plastycznej.
3 kroki do ukojenia skóry jesienią
Jesień idealny czas na peelingi. … i nie tylko!
Ciepło pod stopami – przygotuj instalację do sezonu grzewczego
Charczo – rozgrzewająca gruzińska zupa na jesień
Pralka w kuchni? Dlaczego nie!
Remontujemy kuchnię – na co zwrócić uwagę wybierając blat kuchenny?
Kuchnia w stylu EKO? Naturalnie!
Mała, ale funkcjonalna – zasada trójkąta w planowaniu kuchni
Zdrowe przekąski – Miodowo orkiszowe ciasteczka z płatkami orkiszowymi dla małych i dużych miłośników zdrowych słodyczy