Gęsty krem jest smakowity, pożywny i świetnie prezentuje się na talerzu, więc z powodzeniem można serwować go nawet wymagającym gościom. To świetna potrawa nawet dla osób niezbyt doświadczonych w kuchni – aromatyczna pasta i kuszący aromat pieczonej papryki gwarantują sukces. Krem jest smakowitą propozycją zarówno dla miłośników tradycyjnej kuchni, jak i wegetarian oraz wegan. czytaj »
Pielęgnacja skóry w wielkim mieście z Dr Ireną Eris
Zdrowy smak natury: Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem
5 zasad pielęgnacji cery po 25. roku życia
Zdrowy smak natury: Przepis na jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznika
Zdrowy smak natury: Przepis na kukurydzianą polentę z brokułem, kiełkami i prażonymi pestkami słonecznika
Przepis na zupę chlebową – pomysłowo, bezglutenowo i w 15 minut!!!
Harmonia wnętrz – urządzamy łazienkę inspirowaną naturą
Regeneracja wprost z natury – błękitna krew
Przepis na kremowy deser czekoladowy z tofu – pyszny, oryginalny, a do tego bez glutenu, laktozy i drożdży!
Jesienne dary natury, o których nie miałeś pojęcia