Wypieki i potrawy z mąką gryczaną zyskują coraz większą popularność. Dzięki niepowtarzalnemu aromatowi są chętnie wykorzystywane przez miłośników urozmaiconej kuchni, a dzięki właściwościom mąki gryczanej często sięgają po nie osoby na diecie bezglutenowej oraz fani zdrowego odżywiania. Poniżej przepis na bezglutenowy chleb gryczany, który przygotowuje się w bardzo prosty sposób i w dość krótkim czasie. czytaj »
Ciśnienie krwi – czy rzeczywiście jest tak istotne?
Poznaj tajemnice mocnych kości - wapń i witamina D
Akcja dotycząca sprawdzania drożności kanałów limfatycznych
Kiedy i jak jeść posiłki?
Polowanie na słońce – czyli jak ładować swój swój organizm witaminą D
Zima od kuchni. Co jeść, aby się wzmocnić, a jednocześnie nie przytyć?
5 banalnie prostych i skutecznych sposobów na odchudzanie
Mleko UHT a pasteryzowane - jakie są różnice