Podobne porady

Remontujemy kuchnię – na co zwrócić uwagę wybierając blat kuchenny?

FejmPR | 2019-07-23 13:45

Przeprowadzając renowację kuchni, dokonujemy wielu wyborów dotyczących wyposażenia pomieszczenia. Zależy nam, by nasza kuchnia była funkcjonalna i jak najlepiej spełniała swoją funkcję. Blat kuchenny to bez wątpienia jeden z najważniejszych elementów w nowej kuchni. Stąd też jego wybór należy do kluczowych decyzji. Przeglądając dostępne na rynku materiały, warto zwrócić uwagę na kilka ważnych elementów. czytaj »

Znaleziono: 140
Porada id 6779 Uszkodzone narożniki ścian – zobacz, jak naprawiać i zapobiegać!
BVMG | 2021-05-06
Obtłuczone narożniki ścian to niezbyt estetyczny widok, jednak bardzo częsty w naszych domach i mieszkaniach. Wystarczy chwila nieuwagi i mocniejsze uderzenie twardszym przedmiotem, aby doszło do uszkodzenia naroża. Ale spokojnie! Można je łatwo naprawić i wcale nie trzeba do tego wzywać fachowca. Podpowiadamy, nie tylko jak to zrobić, ale także jak zapobiegać ich powstawaniu. czytaj »
(bez nazwy) Sernik mojej mamy
Poradopedia.pl | 2020-12-17
Sernik to podstawa Świąt Bożego Narodzenia. Polecam sernik wedlug przepisu mojej Mamy, który zawsze się udaje, a jest najlepszy jaki kiedykolwiek jadłam. Nie jest za słodki, a poza tym niezwykle puszysty w smaku. Mam nadzieję, że Wam też zasmakuje. czytaj »
(bez nazwy) Jak poradzić sobie z molami spożywczymi?
gnommy21 | 2020-10-29
Mole spożywcze najczęściej pałaszują w artykułach sypkich typu: makarony, mąki, kasze, a także w suszonych owocach, orzechach, czy przyprawach. Zwalczanie moli spożywczych polega na zastosowaniu ... czytaj »
(bez nazwy) Awokado - jak przechowywać pokrojone awokado aby nie ściemniało?
lula78 | 2020-10-22
Co zrobić aby awokado nie ściemniało zaraz po przekrojeniu? Przeczytaj poniższe sprawdzone wskazówki. czytaj »
Bób Co zrobić żeby bób po ugotowaniu zachował swój zielony kolor?
Poradopedia.pl | 2020-07-20
Chcesz ugotować bób i nie chcesz aby zmienił kolor i zrobił się wyblakły? Przeczytaj naszą radę. czytaj »
(bez nazwy) Ryż: jaki ryż do jakiego dania (m.in. sushi, risotto, curry, zupy, sticky rice)
Poradopedia.pl | 2020-05-24
Ryż jest podstawą prawie każdej kuchni, a przy tak różnych jego rodzajach nadaje się do wielu przepisów. Zanim jednak dodasz ten sam rodzaj ryżu do każdego przepisu, zastanów się dobrze, czy na pewno jest to ten właściwy gatunek. Zastąpienie jednego rodzaju ryżu innym może naprawdę zmienić smak naszego dania. czytaj »
(bez nazwy) Chleb żytni na zakwasie z ziarnami
Poradopedia.pl | 2020-05-08
Chcecie upiec pyszny chleb w dość krótkim czasie i macie swój zakwas aktywny? Polecamy Wam chleb żytni na zakwasie z pestkami dyni, słonecznika, sezamem i siemieniem lnianym. czytaj »
(bez nazwy) Jak zrobić zakwas na chleb pszenny?
Poradopedia.pl | 2020-04-13
Chciałbyś zrobić samemu chleb pszenny i nie wiesz jak zrobić samemu zakwas? Radzimy jak łatwo można tego dokonać. czytaj »
(bez nazwy) Sałatka z kaszą gryczaną, tuńczykiem i świeżym szpinakiem
Poradopedia.pl | 2020-04-13
Po świętach czujesz sie objedzony i szukasz jakiejś lżejszej potrawy na obiad? Polecamy sałatkę według naszego przepisu. Jest smaczna, sycąca, a jednocześnie bardzo szybka w przygotowaniu. czytaj »
(bez nazwy) Jak samemu zrobić zakwas do chleba żytniego?
Poradopedia.pl | 2020-03-30
Chciałbyś zrobić samemu chleb od początku do końca i nie wiesz jak zrobić samemu zakwas żytni? Podpowiadamy jak łatwo zrobić zakwas. Wystarczą do tego trzy rzeczy - mąka, woda i słoik. czytaj »
Znaleziono: 140