Podobne porady

Placki ziemniaczane z grzybami

zaba | 2007-09-07 00:36

1. Grzyby (najlepiej podgrzybki) moczymy w wodzie ok. 15 minut. 2. Grzyby siekamy. 3. Siekamy cebulkę, a następnie wrzucamy na... czytaj »

Znaleziono: 171
Porada id 5286 Depilacja laserowa – dlaczego powinnaś zacząć już teraz?
media | 2016-10-24
Jesień to najlepszy czas na depilację laserową, dlaczego? czytaj »
Porada id 5279 Jak dbać o zwierzaka jesienną porą?
SferaPRT | 2016-10-21
Jesień to cudowna pora roku. Łapiemy ostatnie promienie słońca i podziwiamy spadające, kolorowe liście. Nadchodzą jednak niższe temperatury, a wraz z nimi trudny czas dla zwierząt. Jak o nie zadbać, by pozostały zdrowe podczas nadchodzących chłodnych miesięcy? czytaj »
Porada id 5238 Zadowolić niejadka
Gastrosfera | 2016-09-30
Czy Twoja pociecha to klasyczny Tadek - Niejadek? Starasz się, wymyślasz, eksperymentujesz, a na końcu słyszysz ponure „nie chcę”? Lista ulubionych składników skraca się z dnia na dzień, a Tobie brakuje już pomysłów? Zobacz jak przekonać pociechę do jedzenia oraz poznaj przepis na pyszne naleśniki z serem żółtym. czytaj »
Porada id 5224 Poznaj nowy zabieg na przebarwienia!
media | 2016-09-26
Jesienią dostrzegamy na skórze, że przybyło nam przebarwień. Jak je likwidować? Pomoże zabieg redermalizacji! czytaj »
Porada id 5210 Powakacyjna rewitalizacja
media | 2016-09-22
Chcemy być piękne nie tylko w każdym wieku, ale i o każdej porze roku. Po zakończeniu wakacyjnych wojaży często okazuje się, że nasza skóra jest przesuszona i, mimo stosowania kremów z filtrem, przybyło na niej kilka brązowych plamek. Jak przywrócić cerze blask po wakacjach? czytaj »
(bez nazwy) Meksyk na okrągło!
Gastrosfera | 2016-07-25
Polacy coraz śmielej sięgają po egzotyczne przepisy kulinarne. W ostatnich latach wielką popularność zdobyła nad Wisłą kuchnia meksykańska oraz jej teksańska wersja, czyli tzw. Tex-Mex. Są one pełne kolorów i wyrazistych smaków. Jak przystosować meksykańskie przepisy do rodzimych warunków? czytaj »
Porada id 5057 5 ciekawostek, których nie wiedziałeś o szparagach
Gastrosfera | 2016-06-30
Białe, zielone, fioletowe – szparagi! Kto z nas nigdy ich nie próbował? Ich zgrabne, długie pędy coraz częściej goszczą na polskich stołach w postaci przystawek, dodatku do sałatki czy dania głównego. Choć sezon na te warzywa trwa zaledwie od maja do czerwca, a ich dostępność jest ograniczona, cieszą się dużą popularnością - zwłaszcza wśród wielbicieli zdrowej i niskokalorycznej żywności. czytaj »
Porada id 5033 Jak kupować sery żółte podczas letnich upałów
Gastrosfera | 2016-06-17
Lato to niewątpliwie najprzyjemniejsza pora roku, która jak żadna inna rozpieszcza nas wysokimi temperaturami. Fakt ten cieszy urlopowiczów, jednak przysparza niemałych problemów podczas codziennych wizyt w sklepie, gdyż artykuły spożywcze nie przepadają za upałami. Dotyczy to głównie produktów z chłodni, a są nimi np. sery żółte. Sprawdź, na co zwrócić uwagę podczas zakupów! czytaj »
Porada id 4875 4 kroki do wygranej z… przesileniem wiosennym!
Gastrosfera | 2016-03-22
Osłabienie, częste bóle głowy, spadek formy, brak chęci na cokolwiek – to klasyczne objawy przesilenia wiosennego. Jak sobie z nim radzić? Najprostsze rozwiązania są najlepsze! Uśmiechaj się, ćwicz, spędzaj czas z innymi i… przyrządź coś pysznego. czytaj »
Sprzątanie Przygotowania do Wielkanocy: jak skutecznie wyczyścić sprzęt AGD?
SferaPRT | 2016-03-03
Podczas przyrządzania wielkanocnych dań szczególnie intensywnie korzystamy ze sprzętu AGD, który w bezpośrednim kontakcie z żywnością łatwo się brudzi. Nasi eksperci radzą, jak szybko i skutecznie wyczyścić kuchenne urządzenia, aby w czasie świąt i po ich zakończeniu prezentowały się nienagannie. czytaj »
Znaleziono: 171