1. Grzyby (najlepiej podgrzybki) moczymy w wodzie ok. 15 minut. 2. Grzyby siekamy. 3. Siekamy cebulkę, a następnie wrzucamy na... czytaj »
Jesień idealny czas na peelingi. … i nie tylko!
Ciepło pod stopami – przygotuj instalację do sezonu grzewczego
Charczo – rozgrzewająca gruzińska zupa na jesień
Pralka w kuchni? Dlaczego nie!
Remontujemy kuchnię – na co zwrócić uwagę wybierając blat kuchenny?
Kuchnia w stylu EKO? Naturalnie!
Mała, ale funkcjonalna – zasada trójkąta w planowaniu kuchni
Przepis na duszone warzywa z tofu i grzybami – aromatyczne danie na każdą okazję
Zdrowe przekąski – Miodowo orkiszowe ciasteczka z płatkami orkiszowymi dla małych i dużych miłośników zdrowych słodyczy
Kuchnia blisko natury: Suszone grzyby - co warto o nich wiedzieć, jak przechowywać i jak z nich korzystać, żeby w pełni wydobyć ich smak i aromat