Grillowanie to podobno narodowy sport Polaków. Z wytęsknieniem czekamy na pierwsze ciepłe dni i rozpoczęcie grillowego sezonu. Stajemy się też bardziej wybrednymi klientami i nie ograniczamy się tylko do grillowania kiełbasy. Polacy coraz częściej sięgają po mięsa i produkty przygotowane specjalnie do pieczenia na ruszcie. czytaj »
Grill w porządku, czyli sposoby na szybkie i skuteczne czyszczenie
Sery holenderskie – sprawdź, do czego pasują
Jak czyścić i konserwować różne typy grilla?
Alternatywa dla wegetarian – pomysł na warzywne szaszłyki z serem żółtym
Jakie parametry powinien mieć grill ogrodowy?
Szybki obiad nie musi być niezdrowy
Z lodami, frytkami i jabłkiem – oto najdziwniejsze kanapki świata!
5 KROKÓW DO IDEALNEGO KĄCIKA GRILLOWEGO W OGRODZIE
Ogniste szaszłyki mięsno-warzywne
Jak zamknąć smak lata w słoiku – czas na warzywne przetwory!