Wyśmienity, klarowny barszcz świąteczny, który podbije podniebienia domowników i gości! Poznaj wyjątkowy przepis na aromatyczny barszcz serwowany z uszkami z kapustą i grzybami. czytaj »
Czy za święto w niedzielę przysługuje dodatkowy dzień wolny?
Jak zrobić wielkanocne dekoracje?
Dekonstrukcja choinki – Święta w nowoczesnej aranżacji
Chaczapuri adżarskie, czyli kwintesencja gruzińskiej kuchni
Charczo – rozgrzewająca gruzińska zupa na jesień
Złoto i zieleń – zgrany duet w świątecznej aranżacji wnętrz
Zdrowy smak natury: Aromatyczne placuszki z cukinii i komosy ryżowej z hummusem
Zdrowy smak natury: Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiem
Zdrowy smak natury: Przepis na jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznika