Kluski leniwe, pierogi leniwe, leniwce… kto ich nie zna? Polane śmietanką lub roztopionym masłem i posypane cukrem stanowią smakowite wspomnienie dzieciństwa. Delikatność ich smaku sprawia, że poza tradycyjnym cukrem i masełkiem można podawać je w towarzystwie wielu dodatków – począwszy od bitej śmietany, owoców oraz sosów owocowych i czekoladowych aż po wykwintne polewy, które uczynią z tego klasycznego dania prawdziwie oryginalny przysmak. czytaj »
Pierogi z jagodami z pysznym kremowym sosem z ziarenkami wanilii
Zapiekane kluski śląskie z niebieskim serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą
Idealny na święta barszcz babci Aurelii!
Pierogi z  truskawkami z sosem z białej czekolady i płatkami migdałów   
Przepis na pierogi z wiśniami z kruszoną czekoladą i sosem czekoladowo-karmelowym
Chrupki ryżowe
Chałwa pistacjowa
Trufle z makiem BackMit i pomarańczą
Risotto dyniowe z orzechami nerkowca KRESTO
Gazpacho z krewetkami i słonecznikiem