Podobne porady

Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa, czyli tradycja w nowoczesnym wydaniu

Karolina_Nowosielska | 2018-07-05 16:05

Branżę piekarniczo-cukierniczą w Polsce od zawsze charakteryzuje przywiązanie do tradycji. Nic więc dziwnego, że wkroczenie w XXI wiek dla wielu jej przedstawicieli nie było zadaniem łatwym. Problemem okazały się nie tylko nowinki technologiczne, jak usprawniające kontakt z klientem profile społecznościowe czy e-sprzedaż, ale także sytuacja gospodarcza, w której znalazła się branża na przełomie wieków. czytaj »

Znaleziono: 159
Porada id 6692 Czas na miętę – łazienkowy trend pod lupą
J2CD | 2021-01-05
Wszystko wskazuje na to, że w roku 2021 czeka nas pastelowy zawrót głowy. Jednak po modnych w ostatnim czasie pudrowych różach, zmieni się obiekt naszych westchnień. Serca skradną miętowe odcienie, pewnym krokiem wkraczające do łazienek. Zyska na tym nie tylko sama aranżacja, ale także użytkownicy. Barwa ta, choćby w postaci dodatków, wprowadzi do wnętrza świeżość, lekkość i orzeźwienie. czytaj »
(bez nazwy) Sernik mojej mamy
Poradopedia.pl | 2020-12-17
Sernik to podstawa Świąt Bożego Narodzenia. Polecam sernik wedlug przepisu mojej Mamy, który zawsze się udaje, a jest najlepszy jaki kiedykolwiek jadłam. Nie jest za słodki, a poza tym niezwykle puszysty w smaku. Mam nadzieję, że Wam też zasmakuje. czytaj »
(bez nazwy) Jak poradzić sobie z molami spożywczymi?
gnommy21 | 2020-10-29
Mole spożywcze najczęściej pałaszują w artykułach sypkich typu: makarony, mąki, kasze, a także w suszonych owocach, orzechach, czy przyprawach. Zwalczanie moli spożywczych polega na zastosowaniu ... czytaj »
(bez nazwy) Awokado - jak przechowywać pokrojone awokado aby nie ściemniało?
lula78 | 2020-10-22
Co zrobić aby awokado nie ściemniało zaraz po przekrojeniu? Przeczytaj poniższe sprawdzone wskazówki. czytaj »
Bób Co zrobić żeby bób po ugotowaniu zachował swój zielony kolor?
Poradopedia.pl | 2020-07-20
Chcesz ugotować bób i nie chcesz aby zmienił kolor i zrobił się wyblakły? Przeczytaj naszą radę. czytaj »
(bez nazwy) Ryż: jaki ryż do jakiego dania (m.in. sushi, risotto, curry, zupy, sticky rice)
Poradopedia.pl | 2020-05-24
Ryż jest podstawą prawie każdej kuchni, a przy tak różnych jego rodzajach nadaje się do wielu przepisów. Zanim jednak dodasz ten sam rodzaj ryżu do każdego przepisu, zastanów się dobrze, czy na pewno jest to ten właściwy gatunek. Zastąpienie jednego rodzaju ryżu innym może naprawdę zmienić smak naszego dania. czytaj »
Porada id 6564 Chrom is black – jak urządzić łazienkę zgodnie z trendami
J2CD | 2020-05-21
W pomieszczeniach sanitarnych chrom kojarzony jest najczęściej ze srebrną armaturą. Nic dziwnego, że przez ostatnie lata cieszył się tak dużą popularnością – zmienił oblicze łazienek, zachwycał swoim połyskiem i urozmaicał stonowane aranżacje. Teraz pojawił się w nowej odsłonie. Czarny chrom jest bardziej intrygujący i nieoczywisty. Udowadnia także, że elegancja to nowy synonim minimalizmu w aranżacji. czytaj »
(bez nazwy) Chleb żytni na zakwasie z ziarnami
Poradopedia.pl | 2020-05-08
Chcecie upiec pyszny chleb w dość krótkim czasie i macie swój zakwas aktywny? Polecamy Wam chleb żytni na zakwasie z pestkami dyni, słonecznika, sezamem i siemieniem lnianym. czytaj »
Porada id 6552 Nowoczesny romantyzm – odkrywamy nowe oblicze łazienki
J2CD | 2020-04-23
Kobieca, ale nie przesłodzona. W ciepłych tonacjach, jednak przełamanych surowością materiałów i naturalnością motywów. Romantyzm wkracza do pomieszczeń sanitarnych. My poddajemy go współczesnej interpretacji i podpowiadamy, jak urządzić łazienkę, w której klasyczny styl przenika się z nowoczesnością. czytaj »
(bez nazwy) Jak zrobić zakwas na chleb pszenny?
Poradopedia.pl | 2020-04-13
Chciałbyś zrobić samemu chleb pszenny i nie wiesz jak zrobić samemu zakwas? Radzimy jak łatwo można tego dokonać. czytaj »
Znaleziono: 159