Branżę piekarniczo-cukierniczą w Polsce od zawsze charakteryzuje przywiązanie do tradycji. Nic więc dziwnego, że wkroczenie w XXI wiek dla wielu jej przedstawicieli nie było zadaniem łatwym. Problemem okazały się nie tylko nowinki technologiczne, jak usprawniające kontakt z klientem profile społecznościowe czy e-sprzedaż, ale także sytuacja gospodarcza, w której znalazła się branża na przełomie wieków. czytaj »
Jak wybrać idealny stół z krzesłami?
Wyspa kuchenna - problem czy rozwiązanie?
Jakie meble wybrać na wiosnę?
Okap z klasą – radzimy na co zwracać uwagę przy wyborze urządzenia i jak czytać etykiety energetyczne
Modnie i wygodnie – trendy w aranżacji kuchni
Jak wyglądać modnie za niewielkie pieniądze
Jak zimą zadbać o świeże powietrze w kuchni
3 zasady, których warto nauczyć się od wegetarian
Zupa z dyni - przepis
Jak polubić gotowanie? Zainspiruj się i usprawnij je maksymalnie!