Kiedy na zewnątrz będzie zimno, szaro, a na drzewach próżno będzie szukać choćby listka, to ze smakiem sięgniemy po ciasto śliwkowe, pierogi z grzybami, zupę kalafiorową albo kompot gruszkowy. By móc to zrobić, warto zamrozić lub wysuszyć sezonowe produkty. Sprawdź, czy na pewno wiesz, jak to zrobić, bo to już ostatni moment na zatrzymanie smaków jesieni! czytaj »
Jak w 5 krokach uporządkować ogród jesienią?
4 fakty o mrożeniu jedzenia, które warto znać
Mycie bez detergentów? Wypróbuj mikrofibrę!
Napoje z lodem – najlepszy sposób na upały
Smacznie, zdrowo, kolorowo – jedzenie warzyw nie musi być nudne!
Świąteczne gotowanie – nie zapomnij o bioodpadach!
Domowe SPA – dobry sposób na odprężenie
Woreczki (nie tylko) na pieluszkowe problemy
Z przyjemnością i bez presji – kilka słów o tym, jak zmieniać nawyki żywieniowe
Funkcjonalnie, ekologicznie i „z głową” – sprzątanie w nowoczesnej wersji