Wskazane jest spożywanie idealnie 4-5 posiłków dziennie, a nie mniej niż 3 posiłków, o stałych porach. Posiłki nie mogą być wysokoenergetyczne, gdyż wtedy dłużej je trawimy i tym samym mamy mniej energii. Jedząc 4-5 posiłków dziennie ... czytaj »
Bezglutenowe danie - makaron fusilli teff z pesto, parmezanem i kaparami
Czy zapracowujesz się na śmierć?
Co warto wiedzieć o żywieniu w żłobku i przedszkolu?
Zdrowy pęcherz na wakacjach
Walcz ze stresem naturalnie
Przepis na pyszne, pachnące placuszki bananowo-jaglane à la pancakes. Idealny, naturalnie bezglutenowy deser dla dużych i małych łasuchów - już po 12 miesiącu życia!
Aromatyczne kotleciki z kaszą jaglaną i pastą sezamową – bez jaj i bułki tartej - dla dorosłych i dzieci już po 12 miesiącu!
Bezglutenowe ciasto drożdżowe – pachnące wypieki w dowolnej formie
Pachnące placuszki z kaszy jaglanej z miodem i cynamonem – pyszny pomysł na zdrowy obiad, podwieczorek lub deser dla dorosłych i dzieci (nawet od 12 miesiąca życia!)
Zdrowy smak natury: Gryczane naleśniki ze szpinakiem, fetą i hummusem Pyszne danie na gorąco lub pomysłowa przekąska na zimno idealna na karnawał!