Mrożenie żywności nie wydaje się być skomplikowane – w końcu wystarczy umieścić jedzenie w zamrażarce i gotowe… Jeśli jednak chcemy w mrożonkach przejść na poziom „ekspert”, przechowując nie tylko warzywa i owoce, ale i zioła, zupy czy gotowe dania, a do tego robić to w sposób bezpieczny, warto poznać kilka przydatnych faktów na ten temat. czytaj »
Ostatnia szansa na mrożenie jesiennych smaków – sprawdź, czy wiesz, jak to zrobić!
3 sposoby na wykorzystanie dyni
8 sprawdzonych patentów na efektywne pakowanie
3 sposoby na obiad bez smażenia
Prawidłowa segregacja w domowych realiach [ZASADY]
Jak prawidłowo umyć kieliszki i garnki, aby ich nie zniszczyć?
10 wskazówek, które pomogą przygotować idealne pączki na tłusty czwartek
3 pomysły na szybkie przekąski na sylwestra i karnawał!
Poradnik dla początkujących – jak zrobić pranie, aby nie zniszczyć odzieży?
Jak w 5 krokach uporządkować ogród jesienią?