Mrożenie żywności nie wydaje się być skomplikowane – w końcu wystarczy umieścić jedzenie w zamrażarce i gotowe… Jeśli jednak chcemy w mrożonkach przejść na poziom „ekspert”, przechowując nie tylko warzywa i owoce, ale i zioła, zupy czy gotowe dania, a do tego robić to w sposób bezpieczny, warto poznać kilka przydatnych faktów na ten temat. czytaj »
Mycie bez detergentów? Wypróbuj mikrofibrę!
Napoje z lodem – najlepszy sposób na upały
3 pomysły na szybki obiad z piekarnika
Smacznie, zdrowo, kolorowo – jedzenie warzyw nie musi być nudne!
Świąteczne gotowanie – nie zapomnij o bioodpadach!
Domowe SPA – dobry sposób na odprężenie
Woreczki (nie tylko) na pieluszkowe problemy
Z przyjemnością i bez presji – kilka słów o tym, jak zmieniać nawyki żywieniowe
Funkcjonalnie, ekologicznie i „z głową” – sprzątanie w nowoczesnej wersji
Przygotowania świąteczne bez zadyszki