Jesień to pora roku, która nie ma w zwyczaju nas rozpieszczać. Niskie temperatury, wiatr i deszcz, brak słońca oraz ciągle nawracające przeziębienie. To skojarzenia, które najczęściej przychodzą nam na myśl kiedy zbliża się okres listopadowo - grudniowy. Jednak pomimo złej pogody, krótszego dnia i spadku nastroju, wciąż nazywamy ją „piękną, złotą jesienią”. Dlaczego? Bowiem jak żaden inny, właśnie ten sezon corocznie dostarcza nam prawdziwą witaminową bombę! czytaj »
Zupa z dyni - przepis
Świeże i czyste powietrze w domu dzięki 3 roślinom
Jak polubić gotowanie? Zainspiruj się i usprawnij je maksymalnie!
Okap schowany w blacie - rewolucja od Franke
7 naturalnych środków na ból które znajdziesz w kuchni
Jak wyczyścić przypalony garnek?
Jak i czym myć lodówkę?
Gotowanie za pomocą kuchenki mikrofalowej