Sernik to podstawa Świąt Bożego Narodzenia. Polecam sernik wedlug przepisu mojej Mamy, który zawsze się udaje, a jest najlepszy jaki kiedykolwiek jadłam. Nie jest za słodki, a poza tym niezwykle puszysty w smaku. Mam nadzieję, że Wam też zasmakuje. czytaj »
Remontujemy kuchnię – na co zwrócić uwagę wybierając blat kuchenny?
Kuchnia w stylu EKO? Naturalnie!
Mała, ale funkcjonalna – zasada trójkąta w planowaniu kuchni
Wielkanoc w nowoczesnym wydaniu - pomysły na dekoracje świąteczne
Zdrowe przekąski – Miodowo orkiszowe ciasteczka z płatkami orkiszowymi dla małych i dużych miłośników zdrowych słodyczy
Znudził Ci się styl skandynawski? Postaw na jego odmianę - Scandi Chic!
Aksamitny budyń jaglany z miodem i owocowym musem z daktylami Dla dorosłych i dzieci już po 12 mc
Bez wysiłku, bez szelestu.
Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa, czyli tradycja w nowoczesnym wydaniu
Pomoc kuchenna potrzebna od zaraz, czyli wybieramy odpowiednią baterię!