Choć tak naprawdę comfort food dla każdego oznacza trochę co innego, można wskazać cechy wspólne takiego jedzenia. Są to dania, które nie tylko nam smakują, ale też sprawiają, że czujemy się wyjątkowo dobrze, poprawiają nastrój i wywołują przyjemne skojarzenia. Co zrobić, aby posiłki przygotowywane w tym duchu odnosiły pożądany skutek? czytaj »
Kuchnia w stylu EKO? Naturalnie!
Mała, ale funkcjonalna – zasada trójkąta w planowaniu kuchni
Zdrowe przekąski – Miodowo orkiszowe ciasteczka z płatkami orkiszowymi dla małych i dużych miłośników zdrowych słodyczy
Znudził Ci się styl skandynawski? Postaw na jego odmianę - Scandi Chic!
Aksamitny budyń jaglany z miodem i owocowym musem z daktylami Dla dorosłych i dzieci już po 12 mc
Bez wysiłku, bez szelestu.
Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa, czyli tradycja w nowoczesnym wydaniu
Pomoc kuchenna potrzebna od zaraz, czyli wybieramy odpowiednią baterię!
Zdrowy smak natury: Przepis na kukurydzianą polentę z brokułem, kiełkami i prażonymi pestkami słonecznika
Najpopularniejsze rodzaje sushi