Hasło „superfood” stało się ostatnio bardzo modne – dużo mówi się o walorach nieprzetworzonych produktów spożywczych, które są niezwykle bogate w składniki wartościowe dla naszego organizmu. Jagody goji i acai, nasiona chia, owoce camu camu, algi, lucuma, guarana… Wiele z nich ma egzotyczne nazwy i pochodzi z odległych zakątków świata. Nie zapominajmy jednak, że równie cenne pokarmy znajdziemy praktycznie w każdej polskiej kuchni. Czy znasz właściwości zdrowotne, jakie daje spożywanie jajek? czytaj »
Leki przeciwbólowe - jak zażywać, co powinieneś wiedzieć
Jedzenie bogate w antyoksydanty
Jak rozpoznać problemy z wątrobą
Leki homeopatyczne - co powinieneś wiedzieć
Nadmierne pocenie - jak sobie radzić?
Jak dbać o stopy - pielęgnacja stóp w domu
Nadmiar wody w organiźmie - jak powstaje, jak się pozbyć
Odciski na stopach - jak się pozbyć