Strzyka Ci w plecach, gdy schylasz się, by wyjąć ciasto z piekarnika? Czujesz napięcie i mrowienie w części szyjnej kręgosłupa przy siekaniu warzyw na sałatkę czy myciu naczyń? Jest na to rada! Wystarczy odpowiednio dobrać i ułożyć meble oraz sprzęt AGD zgodnie z zasadami ergonomii. To pozwoli odcią czytaj »
Co zrobić żeby bób po ugotowaniu zachował swój zielony kolor?
Kleszcze - co zrobić po ukąszeniu?
Ryż: jaki ryż do jakiego dania (m.in. sushi, risotto, curry, zupy, sticky rice)
Jak prawidłowo myć zęby?
Jak mierzyć ciśnienie krwi?
Jak budować odporność organizmu jednocześnie poprawiając kondycję skóry, włosów i paznokci? – ekspert radzi.
Wystarczy 5 produktów, aby kompleksowo zadbać o swoją skórę od stóp do głów – wybierz te z aminokwasami!
Jak zrobić zakwas na chleb pszenny?