Można podawać kisiel po 6 miesiącu. Oczywiście nie taki z torebki, ale soecjalnie przyrządzony. Podaję przepis na kisiel: 80ml mleka... czytaj »
Co zrobić, by utrzymać piękną sylwetkę cały rok?
Bezglutenowe danie - makaron fusilli teff z pesto, parmezanem i kaparami
Kuchnia blisko natury: Leśne grzyby – minimum kalorii i maksimum smaku! Dowiedz się, jakie mają właściwości, wprowadź do codziennej diety i korzystaj z nich przez cały rok.
Dlaczego Witamina C jest tak ważna dla naszego organizmu?
Chrupiące przekąski z aromatyczną pastą mango – curry i kolendrą. Bezglutenowa przekąska dla smakoszy zdrowej kuchni
Dbaj o serce masz tylko jedno! Dowiedz się, jak dbać o serce, aby cieszyć się dobrym zdrowiem i kondycją
Co warto wiedzieć o żywieniu w żłobku i przedszkolu?
Tłuszcz – wróg czy sprzymierzeniec?
Jesienna pielęgnacja skóry – o tym warto pamiętać!
Mama wie lepiej: Kiedy można przesadzić malucha z gondoli do spacerówki