Mięso, podroby (szczególnie wątrobę), warzywa liściaste, orzechy, ponieważ są żródłem tworzenia czerwonych ciałek krwi kwasu foliowego.Fasolę, soczewicę, zarodki pszenne... czytaj »
Kleszcze - co zrobić po ukąszeniu?
Jak prawidłowo myć zęby?
Jak mierzyć ciśnienie krwi?
Jak budować odporność organizmu jednocześnie poprawiając kondycję skóry, włosów i paznokci? – ekspert radzi.
Wystarczy 5 produktów, aby kompleksowo zadbać o swoją skórę od stóp do głów – wybierz te z aminokwasami!
Koronawirus - jak samemu szybko zrobić maseczkę na twarz?
Koronawirus - jak bezpiecznie podróżować samolotem
Jak prawidłowo korzystać z sauny?
Jak samemu zrobić żel antybakteryjny?
Grypa a koronawirus (COVID-19) - jakie są podobieństwa i różnice