Odżywianie się wyłącznie owocami, które spadły z drzewa, całkowita rezygnacja z potraw gotowanych, czy jedzenie jedynie kiełków zbóż i warzyw – kontrowersje wzbudzają nie tylko skrajne odmiany, ale nawet najbardziej popularna forma wegetarianizmu. Choć niektórzy nie są w stanie wyobrazić sobie jednego obiadu bez mięsa, od wegetarian można się wiele nauczyć, nie zmieniając drastycznie swoich przyzwyczajeń. O czym mowa? Sprawdźmy! czytaj »
Remontujemy kuchnię – na co zwrócić uwagę wybierając blat kuchenny?
Co zrobić, by utrzymać piękną sylwetkę cały rok?
Kuchnia w stylu EKO? Naturalnie!
Mała, ale funkcjonalna – zasada trójkąta w planowaniu kuchni
Zdrowe przekąski – Miodowo orkiszowe ciasteczka z płatkami orkiszowymi dla małych i dużych miłośników zdrowych słodyczy
Znudził Ci się styl skandynawski? Postaw na jego odmianę - Scandi Chic!
Aksamitny budyń jaglany z miodem i owocowym musem z daktylami Dla dorosłych i dzieci już po 12 mc
Bezglutenowe danie - makaron fusilli teff z pesto, parmezanem i kaparami
Kuchnia blisko natury: Leśne grzyby – minimum kalorii i maksimum smaku! Dowiedz się, jakie mają właściwości, wprowadź do codziennej diety i korzystaj z nich przez cały rok.
Dlaczego Witamina C jest tak ważna dla naszego organizmu?